​Dupa ce a castigat cu 2-0 partida tur cu Dinamo Tbilisi, Steaua este favorita la calificarea in play-off-ul Champions League. "Trebuie sa ne impunem si in meciul de acasa, stim ca intalnim o echipa puternica", a declarat Laurentiu Reghecampf. Partida Steaua - Dinamo Tbilisi va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20:45.

Laurentiu Reghecampf Foto: AGERPRES

"Faptul ca am castigat la Tbilisi cu 2-0 ne obliga si mai mult si trebuie sa castigam si acasa. Intalnim un adversar bun, care va veni sa castige meciul. E o echipa puternica, care a avut sanse sa marcheze, a avut si acel 11 metri, deci trebuie sa fim atenti. Am discutat foarte mult cu jucatorii, vom avea o sedinta video in care le voi arata ce au gresit la Tbilisi si sunt sigur ca jucatorii mei vor intra pe teren si vor castiga" - Laurentiu Reghecampf.

"Ne asteptam la un meci greu, trebuie sa batem cu 3-0 sau 3-1 pentru a ne califica. Marea noastra greseala a fost ca am jucat deschis. Trebuie sa credem. Daca nu credem, ce mai cautam aici? Daca ei inscriu un gol, s-a terminat totul. Nu stiu ce sanse avem, dar mai putine decat Steaua" - Dusan Uhrin Jr.

Echipe probabile:

Steaua (4-2-3-1): Tatarusanu - Georgievski, Gardos, Chiriches, Parvulescu - Bourceanu, Prepelita - Ad. Popa, G. Iancu, C. Tanase - Piovaccari. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Dinamo Tbilisi (4-4-2): Loria - Seturidze, Kvaratskhelia, Ustaritz, Glisic - Merebashvili, Grigalashvili, Khmaladze/Vouho, Kvirkvelia - Xisco, Dvali. Antrenor: Dusan Uhrin Jr.