FC Vaslui a reusit o prima repriza fantastica in derby-ul etapei a 3-a cu CFR Cluj marcand nu mai putin patru goluri. Sub bagheta lui Sanmartean, moldovenii au reusit un joc excelent profitand insa si de forma foarte slaba aratata de clujeni.

HotNews.roFoto: Hotnews

Golurile lui Celeban ('4), Antal ('6, 24) si Caue ('34) au consfintit cea mai buna repriza a Vasluiului din ultimii ani.

In repriza secunda nu s-a mai marcat chiar daca ambele echipe au avut ocazii importante de gol. CFR Cluj cumuleaza asadar doar 2 puncte dupa 3 etape iar pretentiile la titlu anuntate de conducere la inceput de campionat par fara acoperire deocamdata.

Mircea Rednic, la conferinta de presa: Automatismele nu sunt formate inca... Sunt insa si jucatori preocupati sa-si faca doar numarul personal si vom lua masuri.... un meci vor fi exclusi, un meci vor fi rezerve.

Sanmaratean, la Fanatik Show (Digi sport): Nu credeam nici in vsele noastre cele mai bune ca vom invinge CFR-ul la scor tinand cont si de problemele aparute la Vaslui in ultima perioada... Am ramas cu improvizatii, avem un alt antrenor, dar ne-am vindecat dupa infrangerea de la Dinamo si am reusit azi ca ne-am revenit. Vasluiul continua sa fie insa o echipa cu fluctuatii de forma.

Prosport anunta pe surse ca Rednic va fi demis saptamana viitoare:Adio Rednic. Trica i-ar lua locul saptamana viitoare (surse)

GSP: Conform surselor GSP, patronul Arpad Paszkany ar fi spus in timp ce echipa sa era umilita: "Nu am ce sa fac, trebuie sa ne despartim de Rednic".

Eugen Trica, la Fanatik Show (Digi sport): Nu vreau sa comentez. Daca as fi suferit eu acest esec mi-as fi facut valiza si as fi plecat. Telefonul meu este mereu deschis... Echipa are un potential urias si se poate bate la titlu.

Arpad Paszkany, la Digi sport: Nu il demit pe Rednic. I-am spus sa fie calm

Am schimbat multi jucatori, iar cei mai in varsta au si ei limitele lor. Cred ca in echipa exista o stare de spirit, o apasare fata de esec. Rolul meu e sa rezolv acest blocaj... Daca nu ne vom bate la titlu in acest an vom construi o echipa care se va bate la titlu in anii urmatori.