Mircea Sandu (presedintele FRF) a precizat, intr-o conferinta de presa, ca nu se simte vinovat in niciun fel dupa scandalul retrogradarii Rapidului de catre TAS. "Eu am fost impotriva barajului, am spus de la inceput ca vreau 17 echipe in Liga 1", a declarat presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

Mircea SanduFoto: AGERPRES
  • "Este logic sa punem in executare decizia TAS-ului. Singurul vot impotriva (n.r. in legatura cu barajul dintre Rapid si Chianja) a fost votul presedintelului FRF (n.r. Mircea Sandu). Totul este acoperit prin documente. Deci am votat impotriva propunerii LPF cu 18 echipe si am votat impotriva barajului".
  • "Eu sustin chiar si astazi ca nici Rapid si nici Chiajna nu indeplinesc conditiile de a participa in Liga 1. Ne supunem hotararii TAS si astfel Concordia va juca in Liga 1, iar Rapid urmeaza sa solicite inscrierea la Liga 2".
  • "TAS-ul a dat o hotarare care incalca regulamentele noastre: Chiajna este o echipa care a retrogradat pe terenul de joc si nu indeplineste conditiile de a evolua in Liga 1".
  • "La Comitetul Executiv din 6 iulie si mai devreme, personal am militat pentru respectarea statutului. Tot in 6 iulie s-a votat, desi, dupa parerea mea, nu trebuia sa aiba loc acest vot. Din pacate au fost oameni incompetenti care au sustinut varianta cu 18 echipe in Liga 1" - Mircea Sandu - presedintele FRF..

LPF-ul e de vina

"LPF a incalcat prevederile regulamentelor si statutelor in momentul in care a cerut 18 echipe in campionatul national. Inteleg ca fotbalul fara bani nu se poate, dar nici sa fii sluga televiziunilor nu mi pare corect...Mi se pare ca trebuie sa ai o doza de curaj sa introduci cu forta o echipa in campionat" - Mircea Sandu.