Laurentiu Reghecampf a anuntat, in cursul zilei de luni, ca va menaja mai multi jucatori pentru partida retur cu Dinamo Tbilisi (Champions League - turul trei preliminar). "Nu am vrea sa menajam pe nimeni, dar avem trei jucatori cu probleme - au cate doua cartonase galbene si vrem sa-i avem pentru play-off", a precizat antrenorul campioanei Romaniei la fotbal.

Laurentiu ReghecampfFoto: HotNews / Dan Popescu

"Nu vrem sa menajam niciun jucator pentru ca nu avem de ce. Dar totusi avem 3 probleme. Szukala, Pintilii si Piovaccari au cate doua cartonase galbene si daca vor mai fi avertizati nu vor juca un meci din play-off. Ne vom gandi foarte bine pana maine (n.r. marti) pentru ca trebuie sa ii avem in play-off si nu putem sa riscam" - Laurentiu Reghecampf, intr-o conferinta de presa.

Despre Dinamo Tbilisi

"Este un meci foarte greu si chiar daca am castigat la Tbilisi vrem o victorie si maine seara (n.r. marti). Vom avea un adversar dificil, vor veni sa castige in returul de maine. Formeaza o echipa puternica, au aratat si in meciul tur, au ratat un penalty la 0-0. Sunt o echipa puternica, joaca foarte bine pe contraatac. Fanii Stelei devin nemultumiti atunci cand nu marcam foarte multe goluri. Pentru ca vor veni foarte multi oameni suntem obligati sa jucam foarte bine", a concluzionat Reghecampf.

Partida Steaua - Dinamo Tbilisi se va disputa marti, 6 august, de la ora 20:45, pe "Arena Nationala" din Bucuresti. In mansa tur, Steaua s-a impus cu 2-0.