FC Steaua anunta pe site-ul oficial ca suporterii care si-au achizitionat bilete la meciul cu Rapid, care nu va mai avea loc in urma retrogradarii echipei giulestene, isi pot recupera banii incepand de luni, transmite Mediafax.

"FC Steaua anunta ca partida cu Concordia Chiajna, care fusese initial programata in locul celei cu Rapid, de sambata, 3 august, a fost amanata pentru o data care va fi comunicata ulterior. Suporterii Stelei care si-au achizitionat bilete pentru partida de sambata vor avea posibilitatea de a-si recupera banii, conform procedurii care va fi afisata pe www.biletesteaua.ro incepand de luni, 5 august 2013", se arata in comunicatul FC Steaua.

TAS a anuntat, vineri, ca a obligat Federatia Romana de Fotbal sa inregistreze CS Concordia Chiajna in campionatul Ligii I din Romania pentru sezonul 2013/2014, in locul SC FC Rapid SA. Instanta de la Lausanne a anulat astfel decizia luata de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal in 6 iulie 2013, cu privire la meciul de baraj dintre CS Concordia Chiajna si SC FC Rapid SA.

Conform programarii meciurilor din etapa a III-a, Rapid trebuie sa joace, sambata, de la ora 21.00, cu Steaua, in deplasare, pe Arena Nationala. Surse din cadrul clubului Steaua au declarat pentru MEDIAFAX ca pana vineri se vandusera aproximativ 10.000 de bilete la acest meci. Rapid a jucat deja doua partide in acest sezon, scor 1-2, cu FC Vaslui in deplasare si 1-1, cu Viitorul Constanta acasa.

Luand locul Rapidului, Concordia a refuzat sa joace sambata cu Steaua, astfel ca LPF a decis ca partida sa fie amanata pentru o data ce va fi stabilita ulterior. Probabil, FC Vaslui si Viitorul Constanta vor trebui sa rejoace meciurile din etapa I, respectiv a II-a, cu Concordia.