Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a lamurit, miercuri, situatia lui Vlad Chiriches. Internationalul roman nu va mai pleca la Tottenham, jucatorul urmand sa fie pastrat la echipa cel putin pana in iarna. Formatia din Premier League oferise, conform lui Victor Becali, 8 milioane de euro in schimbul lui Chiriches.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Exista o oferta pentru Chiriches de 8 milioane de euro, dar jucatorul nu mai pleaca nicaieri pana in iarna. El trebuie sa inteleaga acest lucru. Totul a pornit dupa ce Gigi (n.r. Becali) a auzit o declaratie a lui Giovanni sau Victor ca cei de la Tottenham nu vor sa astepte o zi in plus.

Gigi m-a sunat si mi-a spus ca el nu este sclavul nimanui si ca Chiriches nu mai este valabil pentru Tottenham. Jucam in Champions League cu 50.000 de oameni in tribune", a declarat Mihai Stoica la Digisport.

"Nu asteapta Tottenham? Dar cine este Tottenham? Nu poate sa astepte o zi? Atunci nu mai este de vanzare. Gata, numele meu e Gigi Becali, nu accept asa ceva. Cred ca daca nu exista acest ultimatum transferul s-ar fi perfectat, dar a intervenit orgoliul lui Gigi. Nu-l mai intereseaza Chiriches la absolut nicio suma. Chiriches datoreaza Stelei mai mult decat Steaua ii datoreaza lui. Nu mai pleaca pana in iarna. L-am anuntat si pe Chiriches", a completat Mihai Stoica.

La inceputul acestei saptamani, Victor Becali a anuntat ca Tottenham a facut o oferta pentru Vlad Chiriches. Londonezii au oferit 8 milioane de euro in schimbul jucatorului campioanei Romaniei la fotbal.