Steaua s-a impus pe terenul celor de la Dinamo Tbilisi (2-0, Champions League, turul trei preliminar), dupa ce gazdele au ratat un penalti la scorul de 0-0. "Puteam sa castigam daca marcam din penalti, acolo s-a jucam meciul cu Steaua", a declarat Dusan Uhrin Jr, tehnicianul campioanei Georgiei.

Dusan Uhrin JrFoto: AGERPRES

"Nu avem sanse mari, dar ne vom lupta pentru sansa noastra. Trebuie sa inscriem repede, asta e clar, si vom incerca din rasputeri la Bucuresti. Pentru noi s-a terminat totul la acel penalti ratat. Steaua a marcat imediat dupa acel penalti si am cazut, mai puteam primi 2-3 goluri pe final. L-am inlocuit pe Xisco pentru ca nu a avut o evolutie buna si am incercat sa jucam altceva. Avem si alti atacanti, nu e o problema. Timp de 10 minute, dupa ce a ratat penaltiul, a fost complet iesit din joc. Steaua a avut echipa foarte buna nu doar acum, ci si anul trecut, dar puteam sa ii batem daca înscriam din penalti.

Acolo s-a scris istoria jocului, acolo am pierdut! Nu ne asteptam sa mai transferam jucatori pana la retur, dar ne vor reveni niste accidentati. Dar repet, noi am jucat bine pana la penalti, a fost o victorie care ne-a scapat, putea sa fie realitate. Asa este cand intalnesti echipe mari, iti speculeaza orice greseala, orice punct slab. Asta a facut Steaua in aceasta seara", a declarat Dusan Uhrin Jr, citat de Mediafax.

Returul Steaua vs Dinamo Tbilisi se va disputa pe 6 august, pe "Arena Nationala" din Bucuresti.