Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost amendat, marti, de Tribunalul din Skopje - Macedonia (cu aproximativ 400 de euro) dupa ce a agresat o jurnalista a Protv-ului inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal (n.r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League). Oficialul stelist va plati si cheltuielile de judecata, informeaza Mediafax.

Mihai StoicaFoto: HotNews / Dan Popescu

Desfasurarea evenimentelor de marti

UPDATE: Mihai Stoica s-a intors la politie, insotit de un avocat. Oficialul Stelei va merge apoi la tribunal pentru stabilirea faptelor. Conform Digisport, la fata locului a sosit si prim-secretarul ambasadei Romaniei in Macedonia.

UPDATE 2: Mihai Stoica a mers la tribunal, pentru stabilirea faptelor. Oficialul Stelei a pledat vinovat. Instanta va lua o decizie.

UPDATE 3: Mihai Stoica a fost gasit vinovat de Tribunal, oficialul Stelei fiind amendat cu 25.000 de denari (aproximativ 400 de euro). In plus, Stoica va suporta si cheltuielile de judecata, transmite Prosport. "Gata, s-a terminat! Gata! Stati degeaba aici, gata, s-a terminat!", a declarat Mihai Stoica la iesirea din Tribunal.

Desfasurarea evenimentelor

Incidentul dintre Mihai Stoica si jurnalistii Protv s-a petrecut inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei.

Oficialul stelist a ajuns la Politie dupa ce medicii care i-au acordat ingrijiri medicale reporterului Protv (n.r. Alexandra Tanasescu) au anuntat autoritatile, informeaza Digisport.

Conform Digisport, luni dupa-amiaza (n.r. 22 iulie), la Skopje, reporterii Prosport si Protv ar fi fost agresati de bodyguarzii care insotesc lotul Stelei si de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formatiei antrenate de Laurentiu Reghecampf, inainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor. Din declaratiile jurnalistilor implicaţi, Stoica si unul dintre agenti i-au smuls din maini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tanasescu si ar fi sters imagini de pe acesta.

Alexandra Tanasescu a mers la spital unde i-a fost eliberat un certificat medico-legal, mana Alexandrei fiind bandajata de catre medici.

Iata o parte a dialogului dintre cameramanul Protv si Mihai Stoica:

Cameraman: "Meme, nu am jignit pe nimeni!"

Mihai Stoica: "Ia, plecati, in p*** mea de aici, ma rog de voi sa plecati?"

Cameraman: "Pai, nu, dar vorbeam frumos, nu am jignit pe nimeni...nu am jignit pe nimeni"

Mihai Stoica: "Afara, da-te-n p*** mea!!! Gata!!! Hai!!!"

Cameraman: "De ce vorbesti asa cu mine?"

Mihai Stoica: "Pentru ca asa vrea p** mea, d-aia ! Bai, iesi afara! Nu ma fa sa dau in tine!!! Iesi afara!!!"

Cameraman: "Pai, n-ai cum sa dai in mine..."

Mihai Stoica: "E, p***... n-am cum sa dau in tine! Du-te, ma, in p*** mea! Hai, misca-te!" - conform Digisport.