​Jose Mourinho a plecat de la Real Madrid in vara acestui an, dupa un sezon fara trofee cucerite. Acest lucru nu l-a oprit insa sa il critice pe Rafael Benitez, fostul antrenor al lui Chelsea. "Castigarea Europa League ar fi o mare dezamagire pentru mine", a precizat lusitanul.

Jose MourinhoFoto: chelseafc.com

"Castigarea Europa League ar fi o mare dezamagire pentru mine. Nu vreau ca elevii mei sa simta ca aceasta este competitia noastra. Champions League este singura competitie europeana pe care trebuie sa o jucam si singura in care trebuie sa dam totul pentru a o castiga" - Jose Mourinho pentru BBC, citat de Digisport.

"Cel mai important lucur in fotbal este sa fii cea mai buna echipa a sezonului si sa incerci sa castigi campionatul national. In cazul nostru, suntem in cea mai importanta liga din Europa, deci trebuie sa dam totul pentru a fi cei mai buni din Premier League", a completat Mourinho.

Cu Rafael Benitez pe banca tehnica, Chelsea Londra a castigat Europa League (2-1 in finala cu Benfica) si a incheiat sezonul din Premier League pe locul trei.