Ion Craciunescu s-a retras, luni, din functia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), informeaza gsp. "Am decis sa fac acest pas pentru ca nu vreau ca arbitrii de pe lista FIFA sa aiba de suferit din cauza tensiunilor din comisie", a declarat Ion Craciunescu.

Ion CraciunescuFoto: Rompres

"Nu stiu exact cum se va concretiza aceasta situatie. Intr-o zi, doua voi avea un raspuns concret, astept sa se semneze niste documente, am niste intalniri cu avocatii. Am decis sa fac acest pas pentru ca nu vreau ca arbitrii de pe lista FIFA sa aiba de suferit din cauza tensiunilor din comisie", a declarat Ion Craciunescu pentru gsp.ro.

Ion Craciunescu a fost demis, la 1 august 2012, din functia de presedinte al CCA de catre Comitetul Executiv al FRF, intrunit la Casa Fotbalului, fara a i se oferi o explicatie. Ulterior, Craciunescu a atacat decizia FRF in justitie si a avut castig de cauza.

Fostul arbitru Ion Craciunescu a condus Comisia Centrala a Arbitrilor in perioadele iunie 2003 - octombrie 2005 si octombrie 2011 - iulie 2012, sustine Mediafax.

In functia de presedinte al CCA va reveni Alexandru Deaconu.