Josep Guardiola l-a vrut pe Neymar la Bayern Munchen, iar pentru a reusi sa-l aduca a apelat la toate metodele posibile. Astfel, antrenorul iberic i-a spus tatalui jucatorului brazilian sa nu-l lase sa se transfere la FC Barcelona. Motivul - Tito Vilanova (n.r. tehnicianul Barcelonei) nu va sti cum cum sa-i foloseasca pe Messi si pe Neymar in aceeasi echipa.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform jurnalistilor iberici, Guardiola a incercat din rasputeri sa-l transfere pe Neymar la Munchen. Antrenorul are o parere foarte buna despre internationalul brazilian, iar campioana Germaniei a dorit sa-l cumpere de la Santos.

Intr-o intalnire cu tatal lui Neymar, Guardiola i-a spus acestuia sa nu-l lase pe atacant sa semneze cu Barcelona. Motivul, unul simplu - Tito Vilanova nu va sti cum sa-i foloseasca pe Messi si pe Neymar in acelasi timp la echipa de pe "Camp Nou".

Intre timp, Neymar a semnat cu FC Barcelona, acolo unde va fi coechipier cu Lionel Messi. Ramane de vazut, odata cu inceperea noului sezon competitional, cata dreptate a avut Guardiola in legatura cu abilitatile lui Tito Vilanova de a-i utiliza pe Neymar si pe Messi in aceeasi echipa.

Josep Guardiola si Tito Vilanova au lucrat impreuna la FC Barcelona timp de patru ani (intre 2008 si 2012), perioada in care catalanii au dominat fotbalul mondial.