Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca suprafata de joc de pe Arena Nationala va fi schimbata din nou in perioada 15-26 august.

"Arena Nationala"Foto: Hotnews

"Am cazut de acord pe un calendar de schimbare a intregii suprafete de joc in luna august, intre 15 si 26. Vine Supercupa, joaca Astra, Steaua joaca pe 16, apoi turul trei, play-off-ul, care se joaca undeva la finalul lui august. Vom face o cerere la UEFA ca sa joace returul la finalul lui august, pentru ca turul s-ar suprapune cu schimbarea gazonului. Nu stiu a cata oara este, dar atat timp cat nu luam instrumentele de intretinere si nu dam unei firme specializate, care are stiinta necesara, nu vom avea gazon, pentru ca nu este un gazon ca la ALPAB", a spus Mircea Sandu, potrivit Mediafax.

Presedintele FRF a adaugat ca terenul de pe Arena Nationala se prezenta intr-o stare foarte proasta si era udat cu un furtun, deoarece aspersoarele erau stricate. "Ca s-a stricat un aspersor, nu poate fi dat drumul la apa. Gazonul de afara e galben-maro. Terenul arata deplorabil, se uda cu un furtunas. Abia acum am aflat ca nu s-a facut receptia la stadion. Pentru trei pomi uscati, nu pot sa ii taie, pentru ca au nevoie de aprobari", a completat Sandu.