Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a hotarat, in cursul zilei de marti, sa-i dea castig de cauza lui Victor Piturca in procesul in care patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a contestat o decizie a instantelor din fotbal conform careia clubul din Banie era obligat sa plateasca daune in valoare de 7 milioane de euro, dupa ce l-a dat afara pe actualul selectioner al echipei nationale din functia de antrenor, transmite Agerpres.

Victor PiturcaFoto: HotNews / DP

"Admite recursul declarat de paratul Piturca Victor impotriva sentintei civile nr. 29 din 6 decembrie 2012 a Curtii de Apel Bucuresti - Sectia VII-a civila si pentru cauze privind conflicte de munca si asigurari sociale. Modifica in tot sentinta atacata, in sensul ca respinge actiunea reclamantei Fotbal Club U Craiova SA ca inadmisibila. Irevocabila", se arata in decizia ICCJ.

In decembrie 2012, Curtea de Apel Bucuresti anulase decizia Comisiei de Recurs a FRF, conform careia "U" Craiova era obligata sa plateasca daune in valoare de 7 milioane de euro dupa ce l-a dat afara pe Victor Piturca din functia de antrenor principal.