Steaua a remizat, scor 0-0, impotriva celor de la Rubin Kazan, in prima partida amicala din aceasta vara a campioanei Romaniei. Meciul s-a desfasurat la Westendorf, in Austria.

Steaua, in cantonament in AustriaFoto: steauafc.com

Echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf a inceput jocul in urmatoarea formula: Tatarusanu - Georgievski, Chiriches, Szukala, Latovlevic - Bourceanu, Pintilii - Popa, Radut, Iancu - Nikolici. Au mai evoluat: Parvulescu, Filip, Gardos, Rapa, Stanciu, M. Costea, Cojocaru si Doru.

"Am fost un meci de antrenament foarte bun, contra unui adversar puternic. Cojocaru si-a reparat greseala. Dar nu are voie sa faca asemenea greseli. O sa am o discutie cu el si o sa-l trag de urechi. Tanase a avut probleme la tendon, nu l-am putut utiliza deloc. A trebuit sa improvizez putin, dupa ce Bourceanu a fost eliminat in prima repriza. Chiriches a mai jucat la mijloc, el poate face fata si acolo. Eu imi doresc sa castig toate meciurile, dar e ok, a fost abia primul meci de pregatire. Pe mine ma intereseaza sa intalnim adversari puternici" - Laurentiu Reghecampf, citat de gsp.ro.