Raul Rusescu a fost prezentat oficial de FC Sevilla in cursul zilei de miercuri. "Mi s-a indeplinit unul dintre visele mele ca jucator. Sper sa pot ajuta echipa sa obtina victorii si sa castige trofee", a declarat fostul atacant al Stelei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Prezentarea lui Rusescu a avut loc la o fabrica Heineken, acolo unde s-a desfasurat si conferinta de presa. Evenimentul a avut loc dupa ce fostul stelist a trecut fara probleme vizita medicala.

"Mi s-a indeplinit unul dintre visele mele ca jucator. Sper sa pot ajuta echipa sa obtina victorii si sa castige trofee. Am ajuns la o mare echipa care a castigat Cupa UEFA si Supercupa Europei. Sevilla are un public fantastic, jucatori buni si sper sa facem o treaba buna in noul sezon", a declarat Raul Rusescu, citat de Prosport.

In varsta de 25 de ani, Rusescu a sosit la Steaua in anul 2011, de la Unirea Urziceni. In schimbul jucatorului, actuala campioana a Romaniei a platit 100.000 de euro.

Rusescu a inscris in acest sezon 26 de goluri pentru Steaua in toate competitiile in care formatia din Ghencea a participat.

FC Sevilla a incheiat pe locul 9 ultimul sezon din Primera Division, dar va participa in viitoarea editie a Europa League, dupa ce Malaga si Rayo Vallecano nu au drept sa ia parte la intreceri.