Steaua trage din greu in cantonamentul din Austria, campioana pregatind noul sezon competitional. "Pregatirea fizica conteaza foarte mult. Noi vom conduce campionatul viitor si sper ca la finalul turului sa avem cel putin zece puncte avans fata de locul doi", a declarat Laurentiu Reghecampf intr-un interviu pentru Prosport.

Laurentiu ReghecampfFoto: HotNews / Dan Popescu

Despre munca din cantonament

"Pentru anumiti jucatori, aceste antrenamente sunt neplacute, dar se vor obisnui. M-as bucura sa nu se accidenteze nimeni… E o perioada dificila, dar s-a vazut si in sezonul trecut cat de mult a contat pregatirea fizica".

Despre sosirea unui atacant

"Mai avem nevoie de un atacant, dar exista o problema cu situatia asta incerta referitor la participarea in Champions League. In functie de acest lucru ne gandim si la campania de transferuri".

Despre o eventuala venire a lui Keseru

"Keseru este unul dintre jucatorii pe care ii dorim, dar nu vreau sa vorbesc mai mult. Ideea este ca incercam sa mai luam un atacant. O sa vedeti la momentul potrivit cine va veni la Steaua".

Despre plecarile lui Bourceanu si Chiriches

"Eu nu ma opun. Am vorbit si cu sefii Stelei despre aceste lucruri, nu imi fac nicio grija. La fel ca si cu Rusescu. A plecat, insa ii avem acolo si pe Stanciu, si pe Iancu, care sunt fotbalisti de mare valoare".

Steaua, o echipa puternica si in sezonul viitor

"Aceasta echipa va fi si mai puternica, o sa vedeti. E important sa nu avem accidentati. Ati vazut ce s-a intamplat cu CFR Cluj, a avut sapte fotbalisti accidentati si i-a afectat jocul. Probabil, in noul sezon, ne vom lupta la titlu cu CFR, Pandurii, Petrolul. Chiar si Dinamo va conta in lupta pentru titlu. Am vazut ca dinamovistii au spus ca ei vor vinde jucatorii mai scump decat l-am dat noi pe Rusescu. Ma amuza asta, dar asa e in Romania. Tot noi vom conduce campionatul si sper ca la finalul turului sa avem cel putin zece puncte avans fata de locul doi".

Despre decizia UEFA

"Toti ne gandim la treaba asta, chiar si voi. Ar fi pacat sa nu fim lasati sa evoluam in Champions League, ar fi un dezastru pentru intreg fotbalul românesc. Plus ca suntem afectati si de ce i s-a intamplat patronului nostru, insa sper ca meciurile noastre bune sa-l bucure.

Despre Mihai Costea

"Costea are valoare, asta stim toti. Ii trebuie continuitate in evolutii. Un fotbalist care are calitatile lui costa milioane, insa trebuie sa isi schimbe atitudinea.

Despre plecarea de la Steaua

"Daca ma gandeam sa plec, atunci nu mai eram aici", a precizat Reghecampf pentru Prosport.