Mircea Rednic a fost prezentat oficial, vineri, la CFR. Antrenorul a discutat despre obiectivele pentru sezonul viitor. "Vreau sa castig campionatul, asta e clar. Am conditii mai bune decat la Rapid si Dinamo. Nu voi putea antrena niciodata pe Steaua", a precizat fostul tehnician al celor de la Standard Liege.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre ceea ce a gasit la CFR

"Pot sa va spun ca exista calitate la CFR Cluj, dar dupa primele 10 zile voi trage o concluzie privitoare la lot. Cert este ca noi avem ca obiectiv titlul si aici vor ramane doar fotbalistii care pot atinge acest obiectiv. Astept sa fac o evaluare a lotului, dupa care voi face niste propuneri de transfer. La CFR au venit si jucatori fara cota, care apoi au fost vanduti pe bani multi. Datoria mea este sa-i antrenez" - Mircea Rednic.

Obiectivul lui Rednic: castigarea titlului

"Obiectivul este clar: campionat, Cupa Romaniei si sa fac echipa sa joace fotbal. In momentul de fata sunt multumit de lot. Am spus ca nu mai vin in Romania, dar am nimerit in mijlocul unor probleme la Standard Liege. Am zis nu o voi antrena niciodata doar pe Steaua, nu am spus nimic de CFR. Ba chiar am mentionat la un moment dat ca ar fi singura formatie pe care as mai antrena-o in Liga I. Cred ca CFR Cluj este cel mai organizat club din Romania, la nivelul lui Standard Liege. Am conditii mai bune acum decat am avut la Rapid si Dinamo", a declarat Mircea Rednic.

Despre sistemul de joc

"Cred ca voi juca in 4-4-2, am jucatori care se pliaza pe acest sistem. si la Rapid si la Dinamo am avut cel mai bun atac si cea mai buna aparare in anii cand am luat titlul. Sper ca asa va fi si acum", a conchis Rednic.