Laurentiu Reghecampf a pus capat speculatiilor privind viitorul sau profesional, antrenorul precizand ca nu va pleca de la campioana Romaniei. "Voi continua treaba la Steaua. Vreau sa-mi duc contractul pana la capat, sa luptam impreuna pentru un loc in grupele Champions League, daca vom fi lasati de cei de la UEFA. Daca nu, ne vom vedea de treaba in continuare. Nu duc lipsa de oferte, dar nu se pune problema sa plec", a precizat Reghecampf.

Laurentiu Reghecampf Foto: AGERPRES

"In ultimele zile am tot citit si auzit tot felul de scenarii privind viitorul meu. Sau multe din declaratiile mele au fost interpretate gresit. De aceea, am decis sa nu mai ies asa mult in public" - Laurentiu Reghecampf, la sport.ro.

"Clubul nu are datorii la mine, suntem toti aproape cu banii la zi. Sunt dezinformari aceste lucruri. Noi o sa ramanem impreuna, chiar daca se intampla ceva la UEFA, daca vom fi exclusi" - Laurentiu Reghecampf.

Are mai multe oferte

"Voi continua treaba la Steaua. Vreau sa-mi duc contractul pana la capat, sa luptam impreuna pentru un loc in grupele Champions League, daca vom fi lasati de cei de la UEFA. Daca nu, ne vom vedea de treaba in continuare. Nu duc lipsa de oferte, dar nu se pune problema sa plec de la Steaua. Sigur, daca vreodata voi primi o oferta de nerefuzat si voi considera ca va fi mai bine si pentru familia mea atunci voi pleca, dar nu se pune problema, credeti-ma", a completat Reghecampf.

UEFA a anuntat, luni - n.r. 10 iunie, pe site-ul oficial, ca a deschis o procedura disciplinara in privinta FC Steaua, cazul urmand sa fie analizat de Comisia de Control si Disciplina a forului in data de 21 iunie, iar decizia va fi anuntata pe 24 iunie. Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru, a declarat saptamana trecuta ca membrii comisiilor Ligii Profestioniste de Fotbal vor redeschide cazul "Valiza", in urma sentintei definitive a Inaltei Curti in acest dosar.