​Omul de afaceri Nicolae Cristescu este tot mai aproape de a prelua Rapidul. "Sunt 100% hotarat sa preiau echipa Rapid. Am banii deja pregatiti pentru salariile jucatorilor. Datoriile catre stat si catre jucatori sunt undeva in jurul sumei de sase milioane de euro", a precizat Cristescu pentru Digisport.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Eu sunt 100% hotarat sa o preiau pe Rapid, am banii deja pregatiti pentru salariile jucatorilor, asta mi se pare cea mai urgenta problema de rezolvat la acest club. Contractul s-a intocmit inca de vineri (n.r. 7 iunie), insa cum am mai spus, este doar un credit pe care ar trebui sa il preia George Copos. Este datoria lui pana la urma si cred ca-l va prelua, asa cum a renuntat si la alte pretentii mai mari.

Luni sau marti vom semna contractul. Eu voi prelua Rapidul cu datoriile catre stat si catre jucatori, adica undeva in jurul sumei de sase milioane de euro", a spus Nicolae Cristescu pentru Digisport.ro.

Cine va ramane la Rapid

"Pentru mine este doar o chestiune de timp si, evident, de semnare a contractului, dar am convingerea ca vom ajunge la o intelegere, la inceputul saptamanii viitoare. Vreau sa mai fac si o alta precizare. Din staff-ul Rapidului vor face parte fostele glorii si toti cei care au facut ceva pentru acest club, ma refer aici la Nae Manea, Daniel Pancu, Marian Rada, dar si la altii", a completat Cristescu.

Rapid - Planul de salvare (conform gsp)

1. George Copos renunta la suma pe care o avea de incasat, 23 de milioane euro

2. Ramane o datorie de 6 milioane

3. Pentru ca echipa sa nu intre in faliment pe 13 septembrie (un nou termen in procesul insolventei), suma va fi depusa in banca, cu act doveditor atasat la dosar

4. Banii vor ramane in cont ca o garantie bancara: in cazul in care clubul nu se redreseaza, creditorii vor fi despagubiti din aceasta suma

408 persoane apar pe lista neoficiala a masonilor din Romania: printre ei se afla si Nicolae Cristescu.