Dinamo a ajuns la un acord cu antrenorul Gheorghe Multescu, tehnicianul urmand sa se ocupe de pregatirea formatiei din Stefan Cel Mare, informeaza Digisport. "Sunt bucuros ca revin la Dinamo. Ne-am inteles, urmeaza sa semnam actele", a precizat Multescu.

Gheorghe MultescuFoto: AGERPRES

"Ne-am inteles, urmeaza sa semnam actele. Sunt bucuros ca revin la Dinamo.Nu voi face declaratii pana la conferinta de presa", a declarat Gheorghe Multescu, pentru Digisport.

Intelegerea dintre cele doua parti se va intinde pe o perioada de un an de zile, cu prelungire pe inca unul. Multescu va fi ajutat de Yuksel Yesilova si Ioan Timofte, in timp ce Catalin Multescu se va ocupa de pregatirea portarilor.

Gheorghe Multescu a evoluat ca jucator la Dinamo timp de sase ani. A castigat de trei ori campionatul (1982, 1983, 1984) si de doua ori Cupa Romaniei (1982 si 1984).

De-a lungul carierei, Multescu a pregatit, printre altele, formatii precum Dinamo, Samsunspor, Kayserispor, Ankaragucu, Sportul, Astra, Gaziantepspor, Poli Timisoara, Petrolul, Jiul, FC Brasov, FC Vaslui, U Cluj si Progresul.