La putin timp dupa despartirea de Real Madrid, Jose Mourinho a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu jucatorii vicecampioanei Spaniei. Tehnicianul a avut probleme cu Cristiano Ronaldo, fotbalist care "nu a primit critica foarte bine, pentru ca el le stie pe toate", a precizat lusitanul.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Am avut o singura problema cu Cristiano Ronaldo, foarte simpla, care a intervenit in momentul in care un antrenor si-a criticat jucatorul din punct de vedere tactic, incercand sa imbunatateasca ce se putea imbunatati. In acel moment, nu a primit critica foarte bine, pentru ca, poate, credea ca le stie pe toate si antrenorul nu il poate ajuta sa evolueze", a declarat Jose Mourinho, citat de presa iberica.

"Cristiano a avut trei ani fantastici cu mine. Nu stiu daca au fost cei mai buni din cariera lui, fiindca a avut niste momente fantastice si la Manchester United. Cred ca am creat o foarte buna situatie tactica pentru el, in care a putut sa isi exploateze intregul potential si sa il transforme in recorduri si goluri", a completat Jose Mourinho, conform Digisport.

Conform presei spaniole, Mourinho este antrenorul cel mai scump din istoria Realului. S-au cheltuit 220 de milioane de euro in mandatul lusitanului, iar rezultatele in cei trei ani au fost modeste (a cucerit un titlu, o Cupa a Spaniei si o Supercupa a Spaniei).