In pregatirea partidelor importante cu Turcia si Ungaria din preliminariile pentru Mondialul din 2014, nationala Romaniei a strecurat un amical important, cel cu nationala din Trinidad&Tobago. Meciul de pe "Arena Nationala" va fi in direct pe Antena 1, de la ora 20:45.

Victor PiturcaFoto: HotNews / DP

"E un meci de pregatire, cu siguranta nea Piti vrea sa vada la lucru jucatori noi, printre ei ma numar si eu, ca nu am mai fost de o buna bucata de vreme la echipa nationala. Ne dorim sa lasam o buna impresie suporterilor. Nu ne permitem sa pierdem, avem destule experiente negative in trecut de care nu vrem sa ne aducem aminte" - Bogdan Lobont.

"E ceva unic sa venim in Europa, in special in Romania, pentru ca noi cand eram jucatori stiam foarte multe si il apreciam pe Hagi. El la momentul respectiv era jucatorul favorit in tara noastra. Il iubim pe Hagi si suntem foarte mandri ca le putem spune suporterilor nostri ca am jucat in tara lui. Cunoastem fotbalul romanesc, stim ca trece printr-o perioada mai dificila, dar prin acest meci ne propunem sa facem situatia si mai dificila. Avem jucatori care va vor placea. Sunt sigur ca dupa joc multe cluburi din Romania vor fi foarte interesate de fotbalistii nostri. Poate nu excelam la nivel tactic, dar individual jucatorii nostri sunt foarte talentati" - Jamaal Shabazz, unul din selectionerii adversarilor.

Echipe probabile:

Romania: Lobont - Matel, Luchin, Goian, Rat - Costin Lazar, Nistor - Torje, Stancu, Chitu - Marica. Antrenor: Victor Piturca.

Trinidad&Tobago: Phillip - Hoyte, Bakr, Cyrus, Jones - Birchall, Carter, Theobald, Gay - Roberts - Glenn. Selectioneri: Hutson Charles si Jamaal Shabazz.

Arbitru: Milorad Mazic (Serbia), ajutat de Milovan Ristic si Igor Radojicic (ambii din Serbia).

Romania - locul 34 in ierarhia FIFA, cu 746 puncte.

Trinidad&Tobago se afla pe locul 82 in clasamentul FIFA, cu 447 de puncte acumulate.

Alte partide amicale:

Kazakhstan - Bulgaria

Polonia - Liechtenstein.