Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce miercuri noapte ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane, victimele fiind salvate dupa interventia fortelor de ordine, informeaza Mediafax.

Gheorghe MustataFoto: Captura YouTube

UPDATE: Gheorghe Mustata a fost retinut pentru 24 de ore.

Gheorghe Mustata a fost incatusat de politisti si dus la audieri in urma unui scandal pe care l-ar fi provocat in curtea unui imobil din sectorul 4 al Capitalei, detinut de Aurel Mecic, transmite Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, joi seara, Aurel Mecic a venit la Sectia 16 si s-a plans ca mai multi barbati trimisi de Gheorghe Mustata au venit la poarta lui si ii ameninta familia.

Desi avea pe urmele sale masina Politiei, Mustata ar fi mers direct la adresa lui Aurel Mecic, unde, insotit de cei doi barbati, despre s-a dovedit ca sunt doi nepoti de-ai sai, a intrat in curte.

Pana ca echipajul sa ajunga la fata locului, agresorii au apucat sa-i bata pe toti cei care se aflau in imobil. Sursele citate au precizat ca acestia nu s-au oprit nici la solicitatea politistilor, care au fost nevoiti sa traga doua focuri de avertiment.

Cei trei au fost imobilizati si dusi la sediul Sectiei 16, acolo unde au fost audiati de anchetatori.