Actionarul majoritar al FC Dinamo, Ionut Negoita, a declarat, marti seara, la DigiSport, ca tehnicianul Cornel Talnar nu va mai antrena echipa din Soseaua Stefan cel Mare din sezonul viitor, scrie Mediafax.

"Antrenorul are rolul sa lucreze cu jucatorii, sa-i remonteze. De unde, ca antrenorul mai rau ii inflameaza si arunca vina pe ei. Antrenorul ii atata impotriva patronului. Ati vazut, Rednic a fost demis, desi a terminat pe locuri de cupe europene, doar pentru ca a facut cateva greseli. Eu am avut prea multa rabdare. Incepand din aceasta seara, despre Cornel Talnar vorbim ca despre fostul antrenor al lui Dinamo. Discuta strategia lui Dinamo pe la baruri. Nu se poate asa ceva, este vorba despre lipsa de profesionalism. Aveti si dumneavoastra persoane acolo, care au criticat si si-au dat cu parerea. Da, probabil este vorba despre domnul Dinu. Eu imi vad de treaba mea, voi veni cu persoane noi, voi veni cu legende noi, cum e Dudu Georgescu, cel mai mare fotbalist, care are si caracter. Toti cei care au avut o contributie importanta in conducerea lui Dinamo si-au aratat valoarea. Trebuie sa-i las si pe alti, sa vad ce pot si ce stiu. Sunt multe legende, Dudu Georgescu este o legenda mult mai importanta decat domnul Dinu, adica are performante mult mai mari", a declarat Negoita.

Formatia Dinamo a incheiat cu victorie sezonul 2012/2013 al Ligii I, dupa ce a invins, marti seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Otelul Galati, in etapa XXXIV-a, ultima a Ligii I.