Zeci de mii de suporteri au sarbatorit, mai intai pe Arena Nationala si apoi pe strazile din Capitala, al 24-lea titlu de campioana a Romaniei la fotbal castigat de echipa Steaua Bucuresti. Petrecerea a inceput inca de la debutul ultimei partide a campionatului castigata de Steaua cu 4-0 pe Arena Nationala cand fanii au realizat o coregrafie impresionanta pe intreg stadionul, a continuat cu decernarea trofeului si festivitatea de premiere si s-a terminat cu artificii, cantece, scandari si sampanie pe strazile din Capitala si Piata Constitutiei acolo unde jucatorii Stelei si-au facut aparitia intr-un autocar descoperit.

  • Pe intreaga durata a petrecerilor, subiectul Gigi Becali a fost cvasi-inexistent, atat scandarile pro si de sustinere, cat si huiduielile, fluieraturile sau injuraturile impotriva patronului au fost razlete, iar subiectul nu a persistat in randul suporterilor.

Legat de subiectul Gigi Becali a existat un moment sensibil pe stadion, atunci cand managerul echipei Mihai Stoica, in cadrul ceremoniei de premiere, a amintit de patronul echipei Gigi Becali aflat in inchisoare. O parte din public a aplaudat, insa o alta parte dintre spectatori a huiduit si a fluierat puternic. Cu toate acestea, momentul s-a stins rapid, iar subiectul Becali nu a mai fost reluat pe stadion.

Vezi si: