Florentino Perez, presedintele galacticilor, a discutat cu jurnalistii de la AS despre tintele Realului din acesta vara. "L-am dorit foarte mult pe Neymar, n-a fost sa ajunga la Madrid. Jose Mourinho? Jucatorii spun ca a fost cel mai bun antrenor pe care l-au avut la Real Madrid. Nu este insa un tip de uzura, nu poate sta mult la o echipa", a precizat Perez.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre Neymar

"In urma cu 3 ani, a existat posibilitatea sa-l transferam pe Neymar si am vrut sa profitam, dar apoi clubul nu l-a mai lasat sa plece, i-a prelungit contractul. E un fotbalist magnific si l-am fi cumparat daca aducerea lui nu ar fi afectat serios bugetul clubului. Trebuia sa negociem cu echipa lui, cu tatal, ei avînd 40 % din drepturile asupra jucatorului. Ne-ar fi costat mai mult de 150 de milioane de euro. Nu stiu cat a platit Barça pentru a-l transfera" - Florentino Perez, citat de gsp.

Despre revenirea lui Zinedine Zidane

"El va fi director sportiv indiferent de numele viitorului antrenor pe care il va avea Real. Pana acum, nu am vorbit cu nimeni. Oricum, cel care va fi tehnician va trebui sa colaboreze cu Zidane, care, intr-o buna zi, va fi el insusi antrenor al Realului, sunt convins de acest lucru. Impreuna vor trebui sa realizeze un salt calitativ fata de acest sezon" - Florentino Perez, citat de Digisport.

Despre venirea lui Carlo Ancelotti

"Nu vreau sa spun nimic despre acest subiect pana saptamana viitoare"

Despre Jurgen Klopp

"E un antrenor care imi place. Cred ca ar fi potrivit la Madrid, dar jucatorii sai sunt mai tineri decat cei de la Real si se lucreaza altfel cu ei" - Florentino Perez.

Despre Jose Mourinho

"Nu are rost sa neg ca au existat probleme in vestiar, ba chiar un fel de revolte. Nu se mai intelegea cu multi jucatori, dar e important de stiut ca aceiasi fotbalisti spun ca Jose a fost cel mai bun antrenor pe care l-au avut vreodata la Real Madrid. Toti antrenorii care au fost la echipa au avut aceeasi putere. Caracterul fiecaruia este insa diferit. Eu nu vreau sa spun nimic rau despre un tehnician sau altul, insa cred ca Mourinho nu este un tip de uzura. Nu poate sta pe termen lung la aceeasi echipa" - Florentino Perez.

Despre Iker Casillas

"Pentru mine Iker este cel mai bun portar din lume. In acelasi timp, insa, cand presa a sarit neconditionat in sprijinul sau, ati ranit alti oameni. Dar indiferent de ceea ce am crezut eu, conducerea clubului nu se poate implica vreodata in alcatuirea echipei" - Florentino Perez.

Despre Cristiano Ronaldo

"Lucrurile sunt simple, din punctul meu de vedere. Cristiano este cel mai bun fotbalist din lume la aceasta ora si trebuie platit ca atare. Mourinho m-a sfatuit sa nu-l vand pentru nimic in lume. Nu stiu daca el a avut o oferta de la PSG in aceasta perioada. I-am spus sa nu fie trist atunci cand ne vom vedea sa renegociem" - Florentino Perez.

Despre Kaka

"Nu stim ce ii rezerva viitorul, dar am avut venituri mari cu ajutorul lui. A fost accidentat mai multa vreme si nu s-a mai ridicat la nivelul pe care il doream toti, inclusiv el, apoi a venit Ozil la echipa. Dar este un om special si ar putea sa ramana aici. Va fi decizia viitorului antrenor si a lui Zidane" - Florentino Perez.