Jupp Heynckes va pleca de la Bayern la finalul acestui sezon, insa despartirea va fi una de vis dupa cucerirea Champions League. "'Sunt foarte multumit, pentru ca am reusit ceva ce nu s-a mai vazut in Bundesliga. E posibil ca o noua era sa fi inceput, sub dominarea lui Bayern Munchen'', a declarat Jupp Heynckes.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Nu ne-am regasit in joc in prima jumatate de ora, dar la pauza am facut ceva corecturi. Ne-am eliberat putin cate putin si am jucat mai bine. Am muncit enorm pentru acest succes. E incredibil de greu sa vorbesc despre viitorul meu. Decizia o voi lua pe 30 iunie".

''Sunt foarte multumit, pentru ca am reusit ceva ce nu s-a mai vazut in Bundesliga. De la începutul sezonului am trecut prin schimbari, prin imbunatatiri si ne-am adaptat. Am avut spirit de echipa si am lucrat împreuna pentru acest succes. Avem 22, 23 de jucatori de superclasa si toti sunt capabili sa joace in prima echipa. Ultimele saptamâni am vorbit mult cu Arjen (n.r. Robben), l-am antrenat special si am avut grija sa nu se accidenteze. I-am zis ieri ca este in mare forma si acesta va fi un aspect crucial al partidei. E posibil ca o noua era sa fi început, sub dominarea lui Bayern Munchen'' - Jupp Heynckes, antrenor Bayern Munchen.

"Sunt sfarsit fizic, am crampe musculare. Cel mai mult ma bucur pentru Jupp Heynckes. A facut un sezon-record in Bundesliga si poate castiga tripla" - Thomas Muller, citat de Digisport.

Bayern Munchen a cucerit Liga Campionilor (editia 2012-2013), echipa pregatita de Jupp Heynckes impunandu-se, scor 2-1, in finala cu Borussia. Mandžukić (60') si Robben (89') au punctat pentru campioana Germaniei, in timp ce Gündoğan (68' - penalti) a inscris pentru formatia din Dortmund. In urma acestui succes, Bayern si-a trecut in palmares a cincea Liga a Campionilor (dupa 12 ani de pauza).