Tehnicianul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a anuntat, duminica seara, ca nu va mai ramane la echipa si in sezonul urmator, dupa ce elevii sai au pierdut meciul cu Viitorul Constanta, echipa patronata de Gheorghe Hagi. "Din vara, va continua altcineva activitatea aici, pentru ca eu nu fac asfel de lucruri murdare la Steaua. Eu vreau sa imi fac treaba cu capul sus. Eu am alta mentalitate", a spus Reghecampf la Digisport.

Laurentiu Reghecampf Foto: AGERPRES

UPDATE Ulterior, antrenorul Stelei a revenit si a precizat ca nu isi da demisia, insa trebuie facute schimbari la echipa.

Declaratia lui Reghecampf, potrivit Digisport:

"Sincer, nu-mi arde de glume si de ras pentru ca prestatia anumitor jucatori in aceasta seara a fost dezastruoasa, iar acest lucru ne da de gandit pentru viitor. Sunt convins ca oamenii din club se vor gandi ce trebuie pentru Steaua. Imi cer scuze fata de suporteri, imi pare rau pentru oamenii care au venit la stadion, pentru greselile lui Iancu, Gardos si Bratu. Dar, din vara, va continua altcineva activitatea aici, pentru ca eu nu fac asfel de lucruri murdare la Steaua. Eu vreau sa imi fac treaba cu capul sus. Eu am alta mentalitate. Eu vreau sa merg in Champions League, sa calstig meciuri."

Ulterior, antrenorul Stelei a revenit telefonic si a precizat:

"Am spus ca sunt suparat pe atitudinea jucatorilor si am dat si nume. Eu am spus ca nu voi participa niciodata la lucruri necurate si nu ma voi bucura atunci cand avem o asemenea atitudine pe teren si asemenea rezultate. Mie nu-mi place sa pierd niciun meci. Vreau sa castig, vreau sa ma calific in grupele Champions League, vreau sa ma calific in primavara Champions League. Eu am spus ca daca nu se vor lua masuri urgente la finalul acestui campionat, in privinta lotului, atunci, probabil, voi pleca".

Proaspata campioana Steaua Bucuresti a fost invinsa surprinzator de Viitorul Constanta cu scorul de 5-2 (4-1), duminica seara, in Ghencea, intr-un meci din etapa a 32-a a Ligii I de fotbal.

Oaspetii au deschis scorul prin Aurelian Chitu (8) si l-au majorat prin ex-stelistul Nicolae Dica (34), in urma unui penalty scos de Vlad Rusu (produs al Stelei), in fata lui Doru Bratu, relateaza Agerpres.

Steaua a parut ca revine in joc, dupa ce Stefan Nikolic (36) a transformat un penalty dupa hentul lui Ionut Putanu, dar peste cateva zeci de secunde Viitorul a refacut avantajul, la capatul unui atac purtat de Chitu, care a reusit ''dubla'' (37). Ionut Larie a ridicat scorul la un neverosimil 4-1 pentru echipa patronata de Gica Hagi (41).

Reghecampf l-a schimbat pe fundasul Bratu (cu Georgijevski), care a gafat la trei goluri ale oaspetilor, iar la pauza i-a introdus si Adrian Popa si Raul Rusescu.

O parte din suporterii stelisti au parasit stadionul la pauza, nemultumiti de rezultat. Fanii stelisti au scandat "Gica Hagi, te iubim, dar blatul nu-l suferim".

Laurentiu Reghecampf a preluat echipa Steaua la inceputul acestui sezon, reusind sa castige titlul de campioana si sa duca echipa pana in optimile Ligii Europa.