Mijlocasul echipei Paris Saint-Germain, David Beckham, care se retrage din activitate la finalul sezonului, s-a despartit cu ochii in lacrimi de publicul de pe Parc des Princes, la finalul meciului de sambata seara cu Brest, scor 3-1, dupa ce a primit trofeul de campion al Frantei, transmite Mediafax. "Vreau sa multumesc tuturor: coechipierilor mei, stafului, suporterilor. Este ceva foarte special sa imi inchei cariera aici. Multumesc, Paris. Acesta este unul din cele mai frumoase orase din lume si sunt trist ca plec", a spus Beckham pe podium.

David Beckham plangandFoto: Captura YouTube

Fostul capitan al nationalei Angliei, 38 de ani, a parasit cu ochii in lacrimi gazonul de pe Parc des Princes, aplaudat de jucatorii ambelor echipe si aclamat de public.

Fanii il mai vor un an pe Beckham

Fanii il mai vor un an pe Beckham

Foto: Captura YouTube

"Simt ca este timpul potrivit sa ma retrag. Simt ca am realizat tot ceea ce puteam in cariera. Am vrut sa plec ca un campion. Mi-am incheiat cariera intr-o echipa care m-a tratat ca si cum as fi fost aici de 10 ani. Dupa 22 de ani de jucat fotbal, imi voi lua cateva luni pentru ca ma bucura de timpul alaturi de familie," a spus Beckham dupa meci, potrivit BBC.

PSG a sarbatorit, sambata seara, castigarea campionatului Frantei, impreuna cu fanii pe propria arena, eveniment care nu a fost marcat de incidente precum s-a intamplat la festivitatile de luni din piata Trocadero. In piata Trocadero, mai multi suporteri au aruncat cu fumigene, nu au respectat reguli elementare de siguranta si au invadat spatiul rezervat presei, acest comportament al lor ducand si la anularea unei minicroaziere a campionilor pe Sena.