David Beckham a anuntat, joi, ca se va retrage din fotbal la finalului actualului sezon competitional, informeaza BBC. "Simt ca acum este momentul potrivit pentru a-mi incheia cariera, cand joc la cel mai inalt nivel", a precizat fostul jucator al echipelor Manchester United, Real Madrid si AC Milan.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Simt ca acum este momentul potrivit pentru a-mi incheia cariera, cand joc la cel mai inalt nivel. Vreau sa le multumesc tuturor colegilor mei, antrenorilor mari de la care am avut placerea de a invata. De asemenea, vreau sa le multumesc fanilor, care m-au sustinut si mi-au dat putere", a declarat David Beckham, conform Mediafax.

Beckham a imbracat de 115 ori tricoul nationalei de fotbal a Angliei, fiind capitan al primei reprezentative in 58 de partide.

Mijlocasul si-a trecut in cont o Liga a Campionilor, sase titluri in Premier League, doua Cupe ale Angliei si un titlu in Primera Division.

De-a lungul timpului, David Beckham a evoluat la echipele Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy, AC Milan si PSG.