Parcursul bun al Stelei din actualul sezon competitional (titlul in Liga 1 si faza optimilor din Europa League) i-a adus pe mai multi jucatori ai ros-albastrilor in atentia echipelor de pe Batranul Continent. "Mi-au sarit jucatori in ochi din tara, chiar si de la Steaua", a precizat Dan Petrescu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dinamo Moscova, la doua meciuri distanta de cupele europene

"Mai avem doua meciuri, trebuie sa le castigam ca sa mergem in Europa. Intai sa ma calific, iar apoi mi-as dori orice, chiar sa dau peste echipe romanesti", a declarat Dan Petrescu la Dolcesport.

Vrea jucatori de la Steaua

"Normal ca eu mi-as dori sa-i gasesc in Champions League, adica sa ramana acolo cat mai mult Steaua, dupa aia sa nu mai vina in Europa League. Eu cred ca vor face fata cu ce jucatori au acum. Eu trebuie sa ma uit peste tot pentru fotbalisti, nu numai in Romania. Mi-au sarit jucatori in ochi din tara, chiar si de la Steaua", a completat Dan Petrescu.

Dinamo Moscova s-a interesat in iarna acestui an de serviciile lui Alex Bourceanu, insa capitanul Stelei nu a vrut sa plece din Liga 1, motivand ca isi doreste sa iasa campion cu echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf.