Accidentat in timpul partidei cu Dinamo, Vlad Chiriches a aflat cat va sta departe de gazon - este vorba de sase saptamani, informatia fiind confirmata de Mihai Stoica, managerul Stelei. "Diagnosticul lui Chiriches este entorsa de genunchi cu afectarea ligamentului intern", a precizat oficialul ros-albastrilor.

Staratila, atac violent asupra lui ChirichesFoto: Captura YouTube

"Diagnosticul lui Chiriches este entorsa de genunchi cu afectarea ligamentului intern. Aceasta afectiune necesita 2 saptamani de imobilizare si fizio-kineto-terapie, dupa care trece la orteza de genunchi si recuperare. Perioada estimata de absenta: 6 saptamani.

Alex Chipciu va face o tomografie maine (n.r. marti). Daca totul va fi in regula, speram sa-l avem in play-off-ul Uefa Champions League", a declarat Mihai Stoica pe contul sau de Facebook.

Fundasul ros-albastrilor a fost lovit puternic in minutul 57, dupa o intrare dura a lui Stratila. Steaua s-a impus cu 2-0 in derbiul cu Dinamo, golurile invingatorilor fiind reusite de Boubacar (autogol, minutul 13) si Cristi Tanase (minutul 70).