"Suntem Real Madrid, iar acest lucru ne obliga sa revenim. Daca nu ne vom califica, va fi doar vina mea", a declarat Jose Mourinho, inainte de meciul cu Borussia (Champions League, semifinale). In tur, germanii s-au impus cu 4-1. Meciul de pe "Santiago Bernabeu" va fi in direct pe TVR1, Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21:45.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Real Madrid - Borussia Dortmund (21:45, "Santiago Bernabeu", TVR1, Digisport 1, Dolcesport 1 direct)

"Vom incepe meciul retur cu Borussia de la 1-4. Este greu, ne aflam la un nivel inalt, vom vedea ce va fi. Am evoluat la Dortmund de parca acel meci ar fi fost unul amical. Daca ne vom califica, va fi meritul tuturor. Daca vom fi eliminati, va fi doar vina mea.

Sunt calm inainte de acest meci. Stiu ca infrangerea este numai a antrenorului. Am fost atat de inocenti la Dortmund, incat Lewandoski ne-a marcat patru goluri, iar noi nu l-am faultat nici macar o singura data. Viitorul meu la Real Madrid nu depinde de acest meci" - Jose Mourino, antrenor Real Madrid.

"Speram sa nu le mai oferim suporterilor un thriller precum in returul cu Malaga. Vom avea un meci infernal. Cine crede ca suntem deja calificati greseste. Realul va incerca sa faca tot pentru a reveni, este principalul lor obiectiv, in conditiile in care campionatul este aproape castigat de Barcelona. Trebuie sa fim seriosi si sa ne gandim ca avem nevoie de o seara mare pentru a ajunge in finala" - Jurgen Klopp, antrenor Borussia Dortmund.

Echipele probabile:

Real Madrid: Diego Lopez - Essien, Varane, Ramos, Coentrao - Khedira, Xabi Alonso - Di Maria, Ozil - Cristiano Ronaldo - Higuain. Antrenor: Jose Mourinho

Borussia: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Bender - Blaszczykowski, Gotze, Reus - Lewandowski. Antrenor: Jurgen Klopp

Ultimele meciuri:

Atletico Madrid - Real Madrid 1-2

(Falcao 4' - Juanfran autogol 13', Di María 63')

Dusseldorf - Dortmund 1-2

(Bodzek 88' - Sahin 20, Błaszczykowski 70')

Real Madrid vs Dortmund in Champions League:

Goluri marcate: 23-19

Ocazii de gol: 119-94

Cornere: 59-49

Off-side: 27-17

Faulturi comise: 122-114

Cartonase galbene: 18-9

Cartonase rosii: 2-0.