Mircea Sandu a lamurit problema postului de antrenor al echipei nationale de fotbal a Romaniei, presedintele FRF declarand ca pozitia lui Victor Piturca nu este amenintata. "Nu pleaca Piturca, cel putin eu nu-l demit. Dan Petrescu a vrut 800 de mii de euro", a declarat Sandu.

Mircea SanduFoto: AGERPRES

Despre situatia lui Victor Piturca

"Sa nu dam cu pietre deocamdata. Daca Piturca realizeaza barajul este senzational, daca se califica este una dintre cele mai mari realizari cu o echipa in formare. Castigi un timp fata de obiectivul din 2016. Si am pus acest obiectiv pentru ca trebuie sa-i dai timp de formare a echipei.

Nu pleaca Piturca, cel putin eu nu-l demit. Nu l-am simtit ca vrea sa plece. Daca se satura si pleaca el va fi foarte greu. Trebuie sa te descurci cu ce ai pe aici prin interior, ca sa aduci un antrenor strain te costa cel putin un milion si jumatate de euro" - Mircea Sandu, citat de Mediafax.

Fabio Capello primeste 8 milioane de euro de la rusi

"Capello are opt milioane la rusi, dar ai Gazprom-ul in spate ce sa-i faci. Noi suntem in deficit patru milioane anul acesta si cu trei anul trecut, sapte milioane deficit. Din sapte sponsori am ramas cu trei. Poate cu noua lege a sponsorizarii sa dezvoltam" - Mircea Sandu.

L-a vrut pe Dan Petrescu, dar antrenorul a cerut prea mult

"Dan Petrescu a vrut un milion de euro. Ce ne ascundem? Eu am purtat discutii cu Dan Petrescu, i-am spus ca pot sa-i ofer 400 de mii de euro, iar el mi-a spus «Domnul presedinte, eu am un milion aici, dati-mi si mie 800 de mii». Nu pot sa-i dau 800 de mii ca nu am de unde. Olaroiu a fost prima optiune, dar avea oferta de cateva sute de mii in plus, Boloni, apoi Iordanescu si Hagi, Dan Petrescu si Piturca. Pe cine iei?Il dai afara pe Piturca azi, pe cine iei? Ca toti sunt sub angajament. Si nu mai joaca pe patriotism, joaca pe bani. 360 de mii m-au costat actiunile din Anglia, Franta, Ungaria si Olanda. Asta este. Trebuie sa producem si sa tinem echipele nationale la acelasi nivel cu ceilalti", a conchis Mircea Sandu.