Lionel Messi a avut o prestatie slaba in meciul cu Bayern (pierdut de catalani cu 4-0), sansele ibericilor de a ajunge in finala competitiei fiind foarte mici. "Ne gandim sa revenim in retur. Au fost mai buni decat noi, ne-au batut la toate capitolele", a precizat Messi. "Arbitrul nu a avut nicio influenta, este aproape imposibil sa revenim", a completat Gerard Pique.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Am jucat extraordinar impotriva Barcelonei, la fel precum in intreg sezonul. Am avut o stagiune aproape perfecta. Meciul cu spaniolii dovedeste din plin ceea ce spun. Cu toate acestea, mai este un joc de disputat pana la finala" - Jupp Heynckes, antrenor Bayern Munchen.

"Stim ca suntem intr-o situatie delicata, dar nu avem ce sa facem acum - trebuie sa incercam totul in retur. Sansele sunt mici, dar noi speram pana la capat" - Jordi Roura, antrenor secund FC Barcelona.

"Ne gandim sa revenim, si daca nu putem, ne gandim la sezonul urmator. Ei au fost mai buni decat noi, mult mai puternici. Ne-au batut la toate capitolele, au fost superiori. Returul este foarte complicat, pentru ca Bayern este o echipa foarte puternica, dar o sa incercam. Trebuie sa ne revenim, sa ne gandim la Liga si sa incercam sa revenim. Suntem o echipa puternica, am mai demonstrat-o" - Lionel Messi, jucator FC Barcelona.

"Arbitrul nu a avut nicio influenta. Este aproape imposibil sa revenim. Trebuie sa jucam mai bine in retur si sa castigam pentru fanii nostri. Au fost mai rapizi, mai puternici, mai buni" - Gerard Pique, citat de presa iberica.

"Ne-au fost superiori. Nu imi este rusine sa o recunosc. E cel mai greu rezultat de cand sunt aici. Practic, este imposibil sa revenim, vom incerca insa. Ei, din punct de vedere fizic, sunt mult mai puternici. Au profitat de aceasta diferenta si au marcat de patru ori. Primele doua goluri ale lor au venit din cornere. Am atacat, am avut ocazii clare de gol, dar ei au stiut sa profite de ocazii si sa marcheze. Ne-au inchis bine liniile de atac. Despre decizile lui Kassai (n.r. arbitrul meciului) nu comentez. Acestea sunt deciziile pe care le-a luat si nimic mai mult. Singurul lucru care a mai ramas este sa felicit Bayern" - Xavi.

"Nu am facut nicio concesie, suntem foarte fericiti, este un rezultat meritat. Am jucat bine si in atac si in aparare. Ne place foarte mult sa jucam impreuna si toata lumea a alergat mult. Messi a pierdut in aceasta seara, dar el ramane un mare jucator" - Franck Ribery.

Bayern - FC Barcelona 4-0

(Thomas Muller 25', 82', Mario Gomez 49', Arjen Robben 73').

Returul se va desfasura pe "Camp Nou", in data de 1 mai 2013.