Mircea Lucescu a discutat cu jurnalistii de la Sport.es despre semifinalele Champions League, tehnicianul roman fiind de parere ca Real Madrid nu este favorita in fata celor de la Borussia. Antrenorul l-a caracterizat si pe Jose Mourinho: "Este un invingator, are o personalitate uriasa, dar nu e precum Ferguson, Wenger sau mine".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Mourinho este un invingator si are o personalitate uriasa, dar nu e precum Ferguson, Wenger, sau eu. Noi construim echipe si nu schimbam lotul cate trei sau patru sezoane", a declarat Mircea Lucescu pentru Sport.es, citat de Digisport.

Despre Borussia

"Sunt foarte buni. Este o echipa tanara, foarte bine organizata si fizic extrem de bine pregatita. Joaca un fotbal ofensiv cu un trio de atac foarte periculos: Gotze, Reus si Lewandowski" - Mircea Lucescu.

Despre suporterii de la Dortmund

"Cea mai buna galerie din toata Europa. Este incredibila atmosfera pe stadion. O presiune imensa asupra echipei rivale" - Mircea Lucescu.

Despre Bayern vs Barcelona

"Bayern are un lot urias, de mare valoare în toate liniile. Asta in timp ce Barcelona depinde foarte mult de recuperarea lui Messi. Dupa parerea mea, e cea mai puternica dintre semifinaliste, in sferturi a aratat ca e cea mai puternica", a conchis Mircea Lucescu.