Federatia Romana de Fotbal a anuntat, vineri, ca va scoate la vanzare un pachet de bilete pentru meciurile amicale ale Romaniei cu Trinidad Tobago si Slovacia, precum si pentru disputele oficiale cu Ungaria si Turcia (preliminarii CM de Fotbal din 2014).

Suporteri ai Romaniei pe Arena NationalaFoto: HotNews / Dan Popescu

Preturile acestor pachete beneficiaza de o reducere de 30%. Tichetele pot fi achizitionate incepand cu 21 aprilie, prin intermediul site-ului www.biletefotbalonline.ro.

Bilete pentru Trinidad Tobago si Slovacia (partide amicale)

Categoria 1 (Tribuna a II-a, inel 1 si 2) - 40 lei

Categoria 2 (Tribuna a II-a, inel 3, Tribuna I, inel 3) - 20 lei

Categoria 3 (Peluze, inel 1 si 2) - 20 lei

Categoria 4 (Peluze, inel 3) - 10 lei.

Preturi Ungaria si Turcia (preliminarii CM 2014)

Cagtegoria 1 - 160 lei

Categoria 2 - 80 lei

Categoria 3 - 40 lei

Categoria 4 - 20 lei.

Preturi pachete (pentru toate cele 4 partide):

Categoria I: 280 de lei

Categoria II: 140 de lei

Categoria III: 84 de lei

Categoria IV: 42 de lei

Federatia Romana de Fotbal a stabilit de asemenea pachete de bilete pentru trei meciuri (Trinidad Tobago sau Slovacia, Ungaria si Turcia), care beneficiaza de o reducere de 20 la suta si pentru cele doua meciuri oficiale ale României, reduse cu doar 10 procente.

Preturilor stabilite de FRF li se adauga taxa de serviciu (5 la suta), taxa de administrare (2 la suta) si taxa de curierat (12 lei pentru fiecare bilet primit).

Daca, dupa 1 iunie, ultima zi de achizitie a pachetelor, vor mai ramane bilete disponibile, modalitatea de vanzare individuala a acestora va fi comunicata de FRF in timp util, informeaza Mediafax.