Mircea Sandu a discutat, miercuri - intr-o conferinta de presa, despre ultimele meciuri ale tricolorilor, presedintele FRF aratandu-se nemultumit de prestatia primei reprezentative. "Jocul nationalei la actiunea din martie a fost zero", a declarat Mircea Sandu.

Mircea SanduFoto: AGERPRES

Despre obiectivul nationalei

"Eu am fost imputernicit sa negociez termenii contractului si obiectivul. Am discutat cu Boloni, apoi cu Iordanescu, Hagi, Olaroiu si Dan Petrescu. Toti m-au refuzat si asa am ajuns la Piturca. M-a intrebat de obiective si i-am spus ca obiectivul este calificarea la Euro 2016. S-a stiut de la inceput obiectivul si salariul lui Piturca. El a fost adus sa ne califice la 2016" - Mircea Sandu.

Despre relatia cu Victor Piturca

"Am avut o discutie cu Piturca despre actiunea echipei nationale din aceasta primavara. M-am aratat mirat de ce s-a intamplat cu echipa din toamna si pana la meciurile din martie. Echipa nu a aratat niciun fel de coeziune, nicio realizare. Am dat doua goluri in Ungaria, dar nu am aratat nimic. Va trebui ca Piturca sa dea un raspuns. Pe mine m-a dezamagit jocul. Jocul a fost zero la actiunea din martie" - Mircea Sandu.

Despre Adrian Mutusi Stefan Radu

"Problema cu Mutu? De cate ori nu l-a iertat Piturca pe Mutu? El trebuie sa respecte intotdeauna deciziile antrenorului. Lui Radu Stefan sa-i fie de bine. N-am primit nimic oficial din partea lui, dar ce pierdere sa fie? Cat a jucat el la echipa nationala? Pierdere e Hagi si ceilalti. Mutu inca mai poate un pic, mai departe e problema lui Piturca" - Mircea Sandu.

Despre meciul cu Ungaria

"Meciul cu Ungaria este un meci cu o incarcatura aparte facuta de altii si nu de noi. Le-am oferit 2.500 de bilete atat ungurilor cat si turcilor. La Budapesta n-am avut niciun conflict pe unde ne-am plimbat prin oras, la hotel" - Mircea Sandu, intr-o conferinta de presa.