Real Madrid pregateste viitorul sezon fotbalistic, campioana Spaniei fixand deja tintele pentru perioada de transferuri, informeaza presa iberica. Gareth Bale (Tottenham) si Sergio Aguero (Manchester City) sunt numele care au sanse mari sa ajunga pe "Santiago Bernabeu".

HotNews.roFoto: Hotnews

Cu sau fara Jose Mourinho pe banca tehnica, Realul pregateste viitoarea stagiune, una in care vrea sa castige toate competitiile in care va lua parte.

Pentru Gareth Bale, galacticii sunt pregatiti sa ofere 60 de milioane de euro catre Tottenham. Galezul este unul din cei mai in forma jucatori din Premier League, fiind dorit de toate numele importante din Europa.

Al doilea jucator de pe lista este Sergio Aguero, de la Manchester City. In schimbul argentinianului, Realul ofera 45 de milioane de euro catre gruparea britanica.

Vor pleca jucatori de la Madrid

Pentru a le face loc lui Bale si Aguero, Realul se va desparti de cativa jucatori. Printre cei vizati se afla Karim Benzema, Gonzalo Higuain si Angel Di Maria.

Francezul nu a dat randamentul scontat, Higuain s-a saturat de statutul de rezerva, in timp ce Di Maria este dorit de Manchester United.