Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Alexe, in minutul 23, cu un sut din intoarcere de la 10 metri, dupa o centrare din partea stanga a lui Curtean.

1-0: Curtean a patruns in partea stanga, a centrat in careu, iar Alexe a inscris cu un sut din intoarcere de la 10 metri.

Dinamo Bucuresti: Balgradean - L. Rus, Luchin, D. Grigore, Musat - C. Matei (Stratila '81), Boubacar, C. Munteanu (Dandea '83), Curtean - Alexe (A. Cristea '87), Danciulescu. Antrenor: Cornel Talnar.

Astra Giurgiu: Lung jr - Matel, Gaman, A. Muresan, Junior Morais - Yahaya - William (Tembo '58), Takayuki, Florescu (Budescu '46), Distefano - Fatai (Ivanovski '74). Antrenor: Valentin Sinescu.

Cartonase galbene: C. Munteanu '44, Luchin '86, Balgradean '88.

Arbitri: Sebastian Coltescu (central) - Radu Ghinguleac, Marius Nicoara (asistenti) - Florin Miron (rezerva).

Observatori: Aron Huzu, Ion Turculeanu.

La partida de pe Arena Nationala au asistat 17.654 de spectatori.

Inainte de inceperea partidei s-a tinut un moment de reculegere in memoria fostului presedinte al clubului din Soseaua Stefan cel Mare, Vasile Ianul.

Atacantul dinamovist Ionel Danciulescu a fost omagiat de club si suporteri dupa ce a depasit cifra de 500 de meciuri in Liga I. Pe ecranele stadionului a fost difuzat un film de prezentare, iar Danciulescu a primit o placheta din partea administratorului delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu.

Copii care au intrat pe teren alaturi de jucatori au afisat un banner pe care scria "Legenda Danciu continua - 500".

Fanii dinamovisti din Peluza Catalin Haldan au afisat si ei un banner pentru Ionel Danciulescu: "Tinerete fara batranete, caine pana la moarte".

  • Valentin Sinescu, antrenor Astrei Giurgiu: "Inainte sa le anihilam sagetile trebuia sa vedem care e geneza" (DigiSport)
  • Cornel Talnar: Dinamo joaca cel mai bun fotbal din tara