Fanii scotieni, care au facut deplasarea la Novi Sad pentru partida cu Serbia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, i-au ajutat pe organizatori sa inlature zapada cazuta in ultima perioada, in ciuda faptului ca erau imbracati in kilturile traditionale, relateaza Mediafax.

In imaginile prezentate pe dailymail.co.uk, se vede cum fanii scotieni au ajutat la inlaturarea zapezii de pe Stadionul Karageorge alaturi de mai multi angajati sarbi.

Pe langa ajutorul dat organizatorilor partidei, fanii scotieni s-au si distrat, ei pozandu-se in zapada, iar doua lopeti au devenit catarge pentru steagul Scotiei.

In afara zapezii indepartate de pe teren, suporterii scotieni au maturat si scaunele, pentru ca fanii gazdelor sa poata lua loc in tribune.

Astfel, noteaza sursa citata, partida va putea avea loc datorita "Tartan Army", grupul de suporteri sub care se reunesc fanii scotieni.

Totusi, cel mai obosit dintre toti cei care lucrau la indepartarea omatului parea a fi mascota sarbilor, un vultur care parea rapus de munca depusa.

Disputarea partidei este programata marti seara, aproximativ 1.200 de fani scotieni aflandu-se la Novi Sad pentru meciul cu Serbia.