Dupa ce a castigat un punct in ultimul minut al meciului cu Ungaria (scor 2-2), nationala de fotbal a Romaniei se va duela cu Olanda (marti, ora 21:30). "Romania a pierdut putine jocuri in ultimul timp, suntem de temut", a declarat Victor Piturca, intr-o conferinta de presa.

Victor PiturcaFoto: HotNews / DP

"Avem nevoie de jucatori odihniti, care sa poata alerga 90 de minute. Nu m-am decis insa in privinta formulei de start. Chiar daca n-ar fi marcat la Budapesta, ma gandeam oricum la Chipciu pentru a incepe cu el la Amsterdam.

Multi binevoitori spuneau in tara inaintea meciului de la Budapesta ca va fi simplu sa-i batem, vrajeli din astea, dar uite ca la acest nivel lucrurile nu stau asa. E foarte greu sa iei puncte in fata oricarui adversar.

Totusi, Romania a pierdut foarte putine jocuri in ultimul timp, suntem de temut. Putem sa obtinem rezultate bune cu orice echipa valoroasa din lume. Probabil ne-ar avantaja un egal la Turcia - Ungaria sau o victorie pentru turci, dar in primul rand conteaza ceea ce facem noi", a declarat Victor Piturca, selectionerul Romaniei, intr-o conferinta de presa (conform Digisport).

Se vor juca marti:

Estonia - Andorra (19:00)

Turcia - Ungaria (20:30)

Olanda - Romania (21:30)

Clasament:

1 Olanda 15 puncte

2 Ungaria 10 (7-5)

3 Romania 10 (6-4)

4 Turcia 6

5 Estonia 3

6 Andorra 0.