La meciul dintre CFR si Rapid (Liga 1, etapa XXIII), suporterii giulestenilor au ars un steag al Ungariei. Evenimentul a fost comentat la Budapesta, oficialii unguri fiind de parere ca numai inaintea unui meci cu Romania se putea intampla asa ceva. "Noi am fost suspendati pentru mult mai putin", se precizeaza pe site-ul oficial al Federatiei de Fotbal de la Budapesta.

Steag al Ungariei, ars la ClujFoto: rapidfans.ro

"Astfel de incidente aduc serioase prejudicii spiritului de fair-play care ar trebui sa existe in sport. Pentru acte asemanatoare, FIFA si UEFA au decis suspendarea stadionului nostru pentru meciul cu Romania", se precizeaza pe site-ul oficial al Federatiei maghiare de fotbal.

"Se pare ca apropierea meciului direct dintre cele doua nationale depaseste absolut orice" - publicatia Nemzetisport, dupa incidentul de la Cluj.

In urma incidentului din meciul cu CFR, clubul Rapid va juca o partida cu portile inchise, conform unei decizii luate, miercuri, de Comisia de Disciplina. In plus, clubul giulestean va plati si o amenda de 30.000 de lei.

Clasament, Grupa D:

1 Olanda 12 puncte

2 Ungaria 9 (10-5)

3 Romania 9 (8-4)

4 Turcia 3

5 Estonia 3

6 Andorra 0.

Ungaria - Romania (22 martie, ora 21:30)

Olanda - Romania (26 martie, ora 21:30).