Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, duminica seara, ca se gandeste sa renunte la functie, dupa meciul cu Steaua, pierdut, scor 0-1, in etapa a XXIII-a a Ligii I, potrivit Mediafax.

"Ma gandesc sa renunt, pentru ca echipa nu mai este aceeasi de acum cativa ani. Ne-au plecat multi jucatori si s-a vazut si lipsa lui Sanmartean. Conteaza foarte mult ca domnul Porumboiu nu a mai venit pe la echipa. Nu-l vad ajungand la Rapid", a spus Hizo.

Antrenorul secund al echipei vasluiene, Dorin Zotinca, a apreciat ca victoria Stelei este meritata: "Victoria Stelei e meritata, desi noi am venit decisi sa castigam acest meci. Am mizat pe o oarecare oboseala a Stelei, dar nu ne-a iesit asa cum ne-am propus. In continuare ratam foarte mult. Au aparut multi jucatori noi, tineri, si suferim la capitolul eficacitate. De aceea nu am reusit sa castigam pana acum . Steaua este o echipa buna, a demonstrat-o si in cupele europene. Si Vaslui este o echipa buna, dar nu la ora actuala. Nu mai reusim sa speriem pe nimeni. Personal, nu cred ca Steaua este acolo atat de sus incat sa fie de nebatut. Porumboiu se implica din ce in ce mai putin la echipa, dar cred ca pana la finalul campionatului ne vom bate la cupele europene".

In schimb. tehnicianul stelist Laurentiu Reghecampf apreciaza ca victoria din meciul cu FC Vaslui, scor 1-0, in etapa a XXIII-a a Ligii I, este foarte importanta, mai ales ca echipa a trecut printr-o perioada grea.

"A fost o perioada grea, dar important este ca am castigat meciul din seara asta. Chiar daca sistemul pe care noi il jucam este previzibil, insa asa am castigat toate meciurile. Noi nu ne schimbam tactica in functie de adversar. Totusi, in repriza a doua am trecut la un sistem 4-1-4-1, pentru ca mijlocasii sa recupereze mai repede mingea, sa-i blocheze pe vasluieni si sa ajungem mai repede la poarta ", a declarat Reghecampf.

Formatia Steaua a invins, duminica seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Vaslui, intr-un meci contand pentru etapa a XXIII-a a Ligii I, unicul gol al intalnirii fiind reusit de Alexandru Chipciu.