A mai ramas putin timp pana la returul cu Chelsea de pe "Stamford Bridge" (joi, 14 martie, de la ora 22.05), iar Dumitru Dragomir stie cum poate ajunge liderul din Liga 1 in "sferturile" Europa League. "Daca joaca Lampard, Steaua se califica", a precizat presedintele LPF.

Steaua vs Chelsea 1-0Foto: HotNews / Dan Popescu

"Daca joaca Lampard fac pariu ca nu bat pe Steaua. Mie nu imi place Lampard. Dovada ca el n-a jucat cu Manchester (n.r. United) si Chelsea a revenit de la 0-2 (n.r. s-a incheiat 2-2). Si putea chiar sa castige, ca Mata a scapat pe final singur cu portarul.

Suntem tari, am trecut prin lupte mai grele decat asta. Ma duc la Londra pentru ca toata lumea e optimista la meciul asta. Fotbalistic vorbind, Steaua are sansa a doua. E normal, joaca la Londra cu o echipa destul de bună. Dar la fotbal e posibil orice. Daca Steaua poate sa faca presingul pe care l-a facut la Bucuresti cu Ajax si cu Chelsea, atunci ii incurca la Londra. Daca nu, va fi deranj", a declarat Dumitru Dragomir, citat de Mediafax.

"O calificare in fata celor de la Chelsea ar insemna nota 10 pentru fotbalul romanesc. Acum are doar nota 8,5. Ca sa ajungi in conditiile de criza ale Romaniei asa de sus, sa bati pe Ajax si Chelsea, sunt performante uluitoare. Daca trece Steaua de Chelsea in toate cotloanele Pamantului se va discuta despre Romania. Dar sa nu va luati dupa victoria de aici cu 1-0, un meci nu seamana cu altul", a completat Dumitru Dragomir.

Chelsea vs Steaua se va disputa joi, 14 martie, de la ora 22.05, pe "Stamford Bridge". Meciul va fi LiveText pe HotNews.ro. In tur, la Bucuresti, a fost 1-0 pentru Steaua.