Formatia FC Vaslui a incheiat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), meciul disputat cu ultima clasata, Gloria Bistrita, in etapa a XXII-a a Ligii I, potrivit Mediafax.

Gloria a deschis scorul pin Bucur chiar in debutul partidei (min 2). Vasluiul a alergat dupa egalare tot meciul, dar a fost nevoie de contributia arbitrului care a vazut lovitura de la 11 m la o cadere teatrala a lui Milanov. Gol Sanmartean (min 90+4), dar tribunele ii cer demisia lui Hizo.

Antrenorul Vasluiului a fost nervos pe durata intregii partide reprosandu-le arbitrilor ca nu au acordat 3 lovituri de la 11 m pentru echipa sa.

In minutul 74 Viorel Hizo a fost trimis in tribuna, dupa ce a sutat o minge inspre arbitrul asistent Octavian Sovre. Tehnicianul pare acum foarte aproape de o noua despartire de Vaslui.

FC Vaslui: Straton - Milanov, Varela, Celeban, Charalambous - Caue, Jumisse (Antal '31) - Nedzhipi (Buhaescu '40), N. Stanciu (Popovici '64), Sanmartean - Temwanjera. Antrenor: Viorel Hizo

Gloria Bistrita: Oghinciuc - Tarca, Ad. Iordache, Hlinca, Trestelnicu - Enescu (Cubilla '89), Feher - Radu, Antonache (Curtuius '53), Chitu - Bucur (Pouyet Mor '70). Antrenor: Nicolae Manea

Cartonase galbene: Caue '32, Stanciu '45, Sanmartean '70 / Feher '78, Oghinciuc '90+2

Meciul a fost arbitrat de Marcel Birsan, ajutat de Octavian Sovre si Istvan Miclos Nagy. Rezerva a fost Florin Chivulete.