​Josep Guardiola va pregati pe Bayern Munchen din vara acestui an, iar presa iberica a prezentat deja o lista cu jucatorii doriti de "Pep" pe "Allianz Arena". Printre cei mentionati se numara Wayne Rooney si Paul Pogba.

Josep Guardiola Foto: fcbarcelona.com

Bayern vrea sa domine fotbalul european, iar aducerea lui Josep Guadiola arata cat se poate de bine acest lucru.

Conform jurnalistilor din Spania, Guardiola isi doreste mai multi jucatori la Bayern. Paul Pogba este una din tintele antrenorului, fotbalistul lui Juventus fiind intr-o forma foarte buna.

De asemenea, sunt sanse mari ca la Munchen sa ajunga si Wayne Rooney. Atacantul nu se mai afla in cele mai bune relatii cu Sir Alex Ferguson, iar Guardiola l-a laudat mereu pe internationalul englez.

Luis Suarez (Liverpool), Neymar (Santos) si Thiago Alcantara (FC Barcelona) sunt alti jucatori pe care Guardiola i-ar vrea sub comanda sa la Munchen.

In plus, unii jucatori ai celor de la Bayern ar putea pleca dupa venirea lui Guardiola, in functie de planurile antrenorului spaniol.

In acest moment, Bayern Munchen este in grafic pentru castigarea triplei (campionat, Cupa Germaniei si Champions League).