Presa engleza recunoaste superioritatea Stelei, dupa ce echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf a invins detinatoarea trofeului Champions League, Chelsea Londra, cu scorul de 1-0, intr-un meci contand pentru faza tur a optimilor Europa League.

Steaua vs Chelsea 1-0Foto: HotNews / Dan Popescu

"The Mirror" sintetizeaza cel mai bine rezultatul, titrand: "Amarul Bucuresti: Chelsea invinsa in Romania in prima mansa a optimilor Europa League". Au continuat mentionand ca: "Rafa Benitez insista ca Chelsea este inca in viata in Europa League, in ciuda infrangerii in tara lui Dracula care a infipt o noua tepusa in inima sezonului lor".

"Steaua Bucharest 1 Chelsea 0", titreaza simplu cotidianul "The Sun", mentionand ca golul lui Rusescu a scufundat echipa londoneza, iar victoria este una utila pentru romani.

"BBC" reaminteste distanta pe care o are Steaua in campionat fata de contracandidate, si mentioneaza ca in tribune s-au aflat printre altii, premierul Victor Ponta si Gheorghe Hagi: "Steaua care detine un avantaj de 12 puncte in campionatul romanesc, a profitat de putinele sanse pe care le-a avut si a fost ovationata de un public care i-a inclus printre altii pe fostul capitan al Romaniei, Gheorghe Hagi, fostul campion la tenis Ilie Nastase si premierul tarii, Victor Ponta".

"Benitez a subliniat interventiile extraordinare ale portarului, Ciprian Tatarusanu, ca dovada a dominatiei echipei sale, dar, in realitate, acest lucru nu a fost impresionant", noteaza "The Guardian", subliniind ca meciul retur va fi unul greu pentru Chelsea, dar ca au sanse sa intoarca rezultatul.