Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, joi seara, dupa victoria Stelei in fata formatiei Chelsea Londra, scor 1-0, ca este foarte bucuros si a precizat ca isi doreste sa mearga si la Londra, la meciul retur, transmite Mediafax.

Victor PontaFoto: Hotnews

"Sunt foarte bucuros. Felicitari celor de la Steaua. A fost extraordinar. De Chelsea nu stiu, eu pe Steaua am vazut-o. As vrea sa merg si la Londra", a spus Ponta.

Fostul tenisman Ion Tiriac considera ca este o mare victorie a Stelei: "Sper ca Romania sa-l bata pe Abramovici. E o mare victorie, sa speram ca si la Londra va fi la fel".

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a marturisit ca daca ar fi jucat la pariuri s-ar fi imbogatit. "Daca jucam la pariuri mai aveam un hotel acum. Nu am voie sa joc, dar daca jucam ma pricopseam. Mi-a placut toata echipa, felicitari tuturor", a precizat Dragomir.

Steaua Bucuresti a invins formatia englezeasca, Chelsea Londra, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Raul Rusescu din penalti. Partida s-a disputat pe Arena Nationala si a fost primul meci din dubla mansa contand pentru optimile de finala ale Europa League. Partida retur se va disputa la 14 martie, la Londra.