Cristiano Ronaldo a reusit o partida foarte buna pe "Camp Nou", lusitanul inscriind de doua ori contra Barcelonei (Realul s-a impus cu 3-1 si s-a calificat in finala Cupei Spaniei). "Am facut o partida mare, care ne da incredere ca putem sa o eliminam pe Manchester United (n.r. in Champions League). Trebuie sa continuam in acest fel", a precizat Ronaldo. "Sa nu facem o tragedie in acesta infrangere", a replicat Jordi Roura, antrenorul secund al catalanilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Trebuie sa uitam cat mai rapid acest meci. In acest moment, avem nevoie sa ne concentram pe partidele importante pentru care le vom disputa in urmatoarea perioada. Nu cred ca Madridul a fost cu mult peste noi, detaliile mici au facut diferenta. Avem cateva zile la dispozitie sa ne revenim.

In primul rand, as vrea sa le multumesc suporterilor, au fost fantastici. Ne cerem scuze ca nu am putut sa le oferim o calificare. Trebuie sa ne gandim serios la o alta tactica pentru meciul cu AC Milan, este nevoie de mai multe schimbari. Nu trebuie sa dramatizam dupa acesta infrangere, avem alt meci sambata", a declarat Jordi Roura, antrenorul secund al celor de la FC Barcelona.

"Am facut o partida mare, am jucat perfect. Am fost foarte concentrati din primul pana in ultimul minut. Este foarte greu sa marchezi de trei ori pe Camp Nou. Trebuie sa continuam in acest fel, urmeaza meciuri foarte importante. Victoria cu Barcelona ne face foarte bine din punct de vedere al moralului. Avem incredere mare in noi, trebuie sa ne calificam pe "Old Trafford. Campionatul trece in plan secundar, ne vom concentra pe Champions League si Cupa Spaniei" - Cristiano Ronaldo, atacant Real Madrid.

"Ma bucur foarte mult pentru aceasta victorie, golul marcat il dedic lui Jose Mourinho" - Raphael Varane, fundas Real Madrid.